ONZE VAKANTIEWONING "SHANTY"      OVER TEXEL
 
Over Texel:
 

Texel is een bijzonder stukje Nederland. Op de eerste plaats omdat het een eiland is maar ook door het unieke gevarieerde landschap en het grote scala aan mogelijkheden om je te ontspannen.  
Niet voor niets is het eiland recentelijk door "Lonely Planet" gekozen als één van de tien meest populaire vakantiebestemmingen binnen Europa.
 
Zelf komen we al tientallen jaren op Texel en natuurlijk heeft ook hier de tijd niet stil gestaan. Maar de kernwaarden zijn bewaard gebleven, zoals de fraaie brede stranden, de beschermde bos- en duingebieden, de karakteristieke dorpen en het niet te beschrijven gevoel van rust en ontspanning.
 
Texel kent een grote schare aan trouwe bezoekers. Dat zien we ook terug aan de huurders van ons vakantiehuis: meer dan 90% van de gasten die bij ons boeken zijn al eens eerder hier geweest.
 
Texel heeft het hele jaar door iets te bieden. Vanaf vroeg in het voorjaar, als de krokusjes en narcissen langs de Pontweg in bloei komen en de eerste lammetjes weer in de wei staan tot aan het moment dat de feestverlichting in de laatste maanden van het jaar Den Burg in een feeërieke sfeer brengt valt er altijd wel iets te genieten.
  
In de vakantiewoning vindt u een grote hoeveelheid lectuur, waarin de vele recreatiemogelijkheden op het eiland beschreven staan.